Museum opnieuw ingericht

De Heemkundekring heeft het Dorpsmuseum in 1988 in eigendom verkregen en direct grondig verbouwd en ingericht. Sinds die tijd is aan de inrichting van de museumzaal weinig tot niets gewijzigd. Besloten is om daarin verandering te brengen. We moeten tenslotte met de tijd meegaan. 

 

Zoals u al op deze pagina kon lezen is de werkploeg al voor de vakantieperiode begonnen met werkzaamheden die moesten leiden tot een aangepaste en heringerichte museumzaal. We zijn hier al een heel eind mee gevorderd en voor het, naar ons idee prima, resultaat tot op heden verwijzen we u naar bijgaande afbeeldingen.

 

De nieuwe inrichting van ons museum heeft nu een frissere en modernere uitstraling en de zaal is voor meerdere doeleinden effectief in te zetten. 

 

De zaal wordt natuurlijk al gebruikt voor:

  • het project ‘Jet en Jan’
  • Lezingen 
  • Tentoonstellingen
  • Presentatie van ons Jaarboek

 

Daarnaast is het nu de bedoeling om meerdere culterele- en schoolse activiteiten alsmede historische projecten te kunnen organiseren.

 

Om uw een klein inkijkje te geven in wat er momenteel allemaal wordt en is uitgevoerd, ziet u hier een paar foto’s van de situatie: