Heropening Dorpsmuseum teruggedraaid

Beste mensen,

Gezien de huidige ontwikkelingen t.a.v. de corona pandemie zien wij ons ook genoodzaakt de nodige maatregelen die de overheid ons heeft opgelegd strikter op te volgen! De daarmee samenhangende beperkingen in de samenleving maken het onmogelijk om activiteiten te organiseren. De aanvullende maatregelen zoals volledige vaccinatie, testen en afstand houden blijken nog niet het gewenste effect op te leveren. Het weer toestaan om samen te komen en bezoek te ontvangen wordt daarom weer beperkt.

Ook uw Heemkundekring ‘Het Land van Gastel’ heeft haar activiteiten in de komende periode weer moeten opschorten. Vanaf heden zijn de deuren van het museum weer gesloten voor publiek.

De vrijwilligers activiteiten kunnen beperkt en met inachtneming van de basismaatregelen vooralsnog nog doorgaan.

De leden die nog geen boek hebben ontvangen, kunnen dit alsnog verkrijgen door contact op te nemen met een van de bestuursleden of vrijwilligers van onze vereniging.

Ook niet leden kunnen dit jubileumjaarboek verkrijgen op boven vermelde wijze, tegen een vergoeding van € 20,-. Niet leden die lid willen worden betalen € 15,- voor het lidmaatschap en ontvangen het jubileumboek dit jaar vervolgens gratis.

Wat kan ‘Het Land van Gastel’ u nog meer bieden:

Wij zijn verheugd dat in de periode van thuisblijven en 1,5 meter afstand houden, de website van ‘Het Land van Gastel’ een groot aantal bezoekers heeft gehad en nog heeft. De documentaire over de bevrijding van Oud Gastel heeft veel bezoekers getrokken. Het is daarom goed te vermelden dat in ons jaarboek van 2019 verschillende artikelen over de Tweede Wereldoorlog zijn verschenen en dat dit jaarboek nog steeds voorradig is. U kunt dit jaarboek ook bij het muuseum nog verkrijgen. Het jaarboek wordt dan opgestuurd. Dus een uitgelezen kans om de videopresentatie over de bevrijding van Oud Gastel van deze website aan te vullen met ons prachtige jaarboek.

Vriendelijke groet en wees zuinig op uw gezondheid!